Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »

Spiegelau Definition Champagneglas set van 2 glazen

  • -8%
Spiegelau Definition Champagneglas set van 2 glazen

Spiegelau Definition Champagneglas set van 2 glazen

€37,90 € 35,00

Dit kristalzuivere champagneglas uit de Definition-collectie is vederlicht en gemaakt van ongekend dun glas. Het glas is zo dun, dat je bijna rechtstreeks in contact staat met de inhoud.

Lees meer
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Levertijd:
Vraag naar de levertijd
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Vandaag besteld, binnen 2 werkdagen verzonden
  • Gratis ophalen in de winkel
  • Ruime collectie/assortiment
  • Minimumleeftijd: Geen 18, geen alcohol

Beschrijving

Dit kristalzuivere champagneglas uit de Definition-collectie is vederlicht en gemaakt van ongekend dun glas. Het glas is zo dun, dat je bijna rechtstreeks in contact staat met de inhoud. En hij ligt als een veertje zo licht in de hand. Dit champagneglas is echt uniek en gemaakt om de aroma’s en smaken op zijn best te ervaren.

⌀ 7,8 centimeter
↥ 24,0 centimeter

Champagneglas

Een aromatische champagne drink je uit een kristalhelder champagneglas. In tegenstelling tot een flute, komen in de bredere kelk van dit glas de aroma’s en smaken perfect tot uiting. De mousserende punt onderin zorgt ervoor dat de champagne, cava of prosecco blijft bruisen. En door het flinterdunne kristalglas ligt het glas als een veertje in de hand.

Eigenschappen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Loading...

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.